ИПИС во медиумите

ИПИС најточен во прогнозите, Рејтинг со голема утка

Најпрецизен Институтот за политички истражувања, потфрли Рејтинг- изборите своевиден тест и за агенциите....

ИПИС: Ги погодивме резултатите!

Резултатите се најточни и се во рамките на дозволената маргинална грешка, велат од ИПИС...

Јавност vs опозиција

Пос­лед­на­та ан­ке­та на ИПИС иа­ко, на­ви­дум, не до­не­се ни­што но­во, откри не­кол­ку важ­ни ин­фор­ма­ции по­вр­за­ни не са­мо со ...

ИПИС: ВМРО-ДПМНЕ и понатаму има највисок рејтинг

Владејачката партија ВМРО-ДПМНЕ и понатаму има највисок рејтинг кај граѓаните, според ...

Груевски и натаму со најголема доверба меѓу граѓаните

Премиерот Никола Груевски и понатаму ужива најголема доверба меѓу граѓаните. Според најновата анкета на Институтот за политички истражувања ИПИС...

Божиновски за Либертас: Целосно стојам зад податоците објавени во анкетата на ИПИС

Владимир Божиновски, координатор на центарот за истражување на јавното мислење на ИПИС (Институтот за Политички Истражувања од Скопје), за Либертас...

Анкета на ИПИС: Граѓаните со позитивни оценки за владините мерки

Граѓаните се задоволни од владините мерки во областа на земјоделието, здравството, странските инвестиции, процесот на европските интеграции...

Мнозинството Македонци го поддржуваат „Скопје 2014“

Најновото истражување на Институтот за Политички Истражувања од Скопје (ИПИС) покажува...

  • slide1
  • slide2

Анкета

icon

Во која институција имате најголема доверба?

Резултати

Loading ... Loading ...