ИПИС | Еден процент разлика меѓу поддржувачите и противниците на Договорот од Преспа
15711
post-template-default,single,single-post,postid-15711,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Еден процент разлика меѓу поддржувачите и противниците на Договорот од Преспа

Еден процент разлика меѓу поддржувачите и противниците на Договорот од Преспа

Истражувањето на тема Договорот од Преспа“ беше спроведено од Институтот за политички истражувања од Скопје (ИПИС) во период од 31 јануари до 4 февруари на 1.102 полнолетни испитаници на ниво на целата земја, со користење на случаен примерок, стратификуван за да ја запази репрезентативноста на населението.

 

Целиот текст на МКД