ИПИС | Детектор: Граѓаните во земјава не веруваат во судството
15730
post-template-default,single,single-post,postid-15730,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Детектор: Граѓаните во земјава не веруваат во судството

Детектор: Граѓаните во земјава не веруваат во судството

Истражувањето на тема „Правосудни реформи“ беше спроведено од Институтот за политички истражувања од Скопје (ИПИС) во период од 28 февруари до 5 март, на 1.125 полнолетни испитаници на ниво на целата земја, со користење на случаен примерок, стратификуван за да се запази репрезентативноста на населението.

Целиот текст на Денар