ИПИС | Граѓаните поделени околу транспарентноста на Владата
15757
post-template-default,single,single-post,postid-15757,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Граѓаните поделени околу транспарентноста на Владата

Граѓаните поделени околу транспарентноста на Владата

Истражувањето на тема „Транспарентност на Владата“ беше спроведено од Институтот за политички истражувања од Скопје (ИПИС) во период од 23 до 25 април, на 1.109 полнолетни испитаници на ниво на целата земја, со користење на случаен примерок, стратификуван за да се запази репрезентативноста на населението.

Целиот текст на Независен