ИПИС | ИПИС Aнкета – јуни 2019
15772
post-template-default,single,single-post,postid-15772,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

ИПИС Aнкета – јуни 2019

ИПИС Aнкета – јуни 2019

Почитувани,

Институтот за Политички Истражувања од Скопје (ИПИС) спроведе едно кратко истражување во периодот помеѓу 14 и 16 Јуни 2019 на 1119 полнолетни испитаници на ниво на Република Македонија. Во истражувањето граѓаните ги изразуваа своите ставови околу нивната поддршка на политичките партии.

Во прилог се резултатите од истражувањето.
Со почит,

ИПИС

ПРИКАЖИ АНКЕТА