ИПИС | Анкета – избори јули 2020
15797
post-template-default,single,single-post,postid-15797,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Анкета – избори јули 2020

Анкета – избори јули 2020

Почитувани,
Институтот за Политички Истражувања од Скопје (ИПИС) спроведе кратко телефонско
истражување во периодот помеѓу 2 и 5 Јули 2020 на 1087 полнолетни испитаници на ниво
на Република Македонија. Во истражувањето граѓаните ги изразуваа своите ставови за
нивната поддршка за политичките партии и политичари.

Резултатите се во прилог.

 

IPIS_Izvestuvanje za mediumi_Anketa Juli 2020